01
Home

 
Cees Dreef

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Onroerendgoedrecht
  • Contractenrecht
  • Incasso
 

Contact

dreef@dle-advocaten.nl

Ik ben sinds februari 1993 advocaat en heb ik in 1997 het Haagse kantoor ‘DELB advocaten’ opgericht. DELB groeide uit tot een kantoor met 11 advocaten. Begin 2016 hebben we besloten met het kantoor te stoppen en ben ik in augustus 2016 samen met Marike Laning, eén van de medeoprichters van destijds, verdergegaan onder de naam ‘Dreef Laning advocaten en adviseurs’ in de gedachte “klein maar fijn”, zoals we ooit begonnen zijn.

 

Voordat ik advocaat werd, heb ik na mijn studie orthopedagogiek tien jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening met kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis konden wonen. Heftige jaren, maar dankbaar en van grote invloed op mijn persoonlijke ontwikkeling. In de avonduren studeerde ik rechten.

 

Al snel na mijn start in de advocatuur was ik in de gelegenheid mij te richten op mijn voorkeuren: arbeidsrecht, onroerendgoedrecht en huurrecht, of zoals ik het liever zeg Werk en Huis. Overigens behandel ik ook incassozaken en uiteenlopende civiele kwesties. Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor arbeidsrecht geregistreerd, wat mij verplicht elk jaar op dit gebied tien opleidingspunten te halen.

 

Mijn klantenkring bestaat voor het merendeel uit bedrijven en ondernemende particulieren die mijn open en ongedwongen manier van werken zeggen te waarderen. Als “huisadvocaat” word je geconfronteerd met de meest uiteenlopende vragen en problemen op de hiervoor genoemde rechtsgebieden, maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van lopende of op te stellen contracten en het incasseren van niet betaalde facturen.

Ik vind het van groot belang om voor mijn klanten goed bereikbaar en snel beschikbaar te zijn en vooral proactief te handelen: hoe kunnen problemen voorkomen worden?

 

U kunt ook als particulier bij mij terecht voor advies of als uw belangenbehartiger wanneer u een gerechtelijke procedure moet starten of daarin betrokken bent.

 

Naast mijn inbreng aan juridische kennis en ervaring, streef ik naar een persoonlijke oplossing van een juridisch probleem. Een oplossing waarbij u zich serieus genomen voelt, welke voor u acceptabel is en welke u mogelijk weer nieuwe perspectieven biedt. 

 

Garanderen kan ik u niets, wel bied ik u mijn kennis, ervaring, inzet en eerlijkheid.