01
Home

 

Ervaren advocatuur hoort gewoon in Voorschoten.

Grote advocatenkantoren genoeg in de omringende steden, maar een persoonlijk contact in uw eigen dorp is toch veel prettiger! En dat in het prachtige pand van Koeleman Accountants en Belastingadviseurs. Maar ook prima bereikbaar en gemakkelijk parkeren als u uit Den Haag, Leiden, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg etc. komt. Als u dat wilt, komen we ook naar u.

 

Ruim 20 jaar waren wij eigenaar van een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag, maar meer en meer voelden we de behoefte terug te keren naar zoals we ooit zijn begonnen. Weer met zijn tweeën, maar nog altijd met hart en ziel professioneel ons vak willen uitoefenen. Omringd door een netwerk van onder meer belastingadviseurs, accountants, bedrijfsjuristen, HR specialisten, notarissen en deurwaarders. Mocht dat voor uw zaak nodig zijn, dan kan er met hen snel worden geschakeld.

 

Natuurlijk leveren wij u gedegen juridische kennis en daadkracht op verschillende rechtsgebieden. Maar wel in een modern jasje. Geen moeizame communicatie en ingewikkelde taal en geen schrikwekkende facturen. Niet voor particulieren en klein MKB, maar ook niet voor onze grotere klanten zoals Samsung Electronics Benelux, Exact personeelsintermediair, Cheil, Kruse & Lampo vastgoedmanagement, Koeleman Accountants & Belastingadviseurs, Cheil Benelux, Bemmel & Kroon, Cluster Verenigingen Beheer en Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarders.

 

Dus gewoon uw taal en een scherp oog voor uw belangen, oprecht betrokken. We gaan voor, achter of naast u staan, kortom u weet zich zeker gesteund maar wij zullen ook eerlijk tegen u zijn over uw (juridische) positie en wat uw perspectieven zijn. U moet immers weer zo snel mogelijk zonder ons verder en dat vraagt om oplossingen waar u mee kunt leven.

 

Rechtsbijstandsverzekeraars zijn concurrenten maar aan ons tempo en persoonlijke aandacht kunnen zij toch echt niet tippen. Het is voor u dan ook een aanmerkelijke verbetering dat u voor het starten van of betrokken worden in gerechtelijke procedures nu vrije advocaatkeuze hebt. Laat uw tussenpersoon u adviseren!

 

Wij zijn er voor u.